Title Image

Testimonials

Nu al zijn vruchten afgeworpen

“Ik heb veel aan de loopbaansessies gehad. Juist op dit moment in mijn leven met veel veranderingen was het fijn om even mijn eigen ’thermometer’ te polsen. Het hielp me ook tijdens het jaargesprek met mijn leidinggevende. Mede doordat ik vooraf had aangegeven me meer te willen ontwikkelen tot projectleider of leidinggevende. Het beter uitdiepen van wat ik wil en kan, en dat ook durven uitspreken, heeft in elk geval al zijn vruchten afgeworpen.”

F.v.d.M. – Loopbaantraject online

Inspiratie en nieuwe inzichten

Door de ACT-training van Frog Coaching heb ik eindelijk de noodzakelijke stappen gezet in de richting van een gelukkiger leven. Corina was geïnteresseerd in mijn persoonlijke situatie en had hier gedurende de hele training aandacht voor.”

Corina gaf op de juiste momenten tips en feedback aan mij die helemaal aansloten bij mijn ontwikkelpunten. De ACT-training gaf me inspiratie en nieuwe inzichten.”

Daniëlle L. – Individuele 8-weekse ACT-training

Meer dan mindfulness alleen

De ACT-training meer is dan mindfulness en meditatie alleen. Bij ACT vindt er meer verdieping plaats ten aanzien van je geest, je gedachtes en hoe uit die vastgeroeste patronen en handelingen te komen. Waarom doe ik zoals ik doe en hoe kan ik dit anders doen, zodat ik er zelf minder hinder van heb en mijn gedachtes mij minder belemmeren in mijn dagelijkse bezigheden, contacten, zowel privé als werk gerelateerd.

Ik gebruik enkele metaforen nu dagelijks, als ik merk dat ik de neiging heb in mijn “oude” patronen terug te vallen en vast te lopen. Daardoor kan ik in die specifieke situatie net iets meer “afstand” nemen en op tijd afremmen om net die andere afslag op de rotonde te nemen of kom ik op tijd tot stilstand voor de rand van het ravijn.

Iedere sessie vloog om doordat we zo intensief bezig waren. Door het individuele is het heel persoonlijk en intiem. Je vertelt dan makkelijker iets persoonlijks dan dat je dat misschien in een groep zou doen. Nu kan ik me al bijna niet meer voorstellen hoe ik handelde en dacht voordat ik aan de ACT training begon.”

Cyrielle Notermans–Lacroix – Individuele 8-weekse ACT-training online

Met name het holistische sprak me aan

“Corina gaf op de juiste momenten tips en feedback aan mij die helemaal aansloten bij mijn ontwikkelpunten. De ACT-training gaf me inspiratie en nieuwe inzichten. Met name het holistische van deze training sprak me zeer aan, de combinatie van mindfulness, gedrag, gedachten vond ik heel goed. Ik heb erg genoten van de individualiteit/intensieve interactie met Corina. Corina is een deskundige coach die goed luistert en – altijd fijn, zelfs essentieel – ook bereid is eigen ervaringen in te brengen waar dit relevant kan zijn.”

P. Putman – Individuele coaching en ACT-training

Lichter weer op pad

“Corina heeft mij in een loopbaangesprek laten ervaren waar ik nu sta in mijn werk en welke kanten van mijzelf ik niet kwijt kan. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist maar toch had ik blinde vlekken en met behulp van Corina ben ik daarachter gekomen. Corina luistert, vraagt, analyseert en kiest dan de oefening die passend is waardoor ik ook echt bij mijn gevoel kon komen. Ze doet dat met ervaring, charme, kennis en oprechte belangstelling. Als het weer nodig is, maak ik zeker weer een afspraak.”

Astrid Jansen-de Lange – Loopbaangesprek

Be afraid and do it anyway!

“Daar moet ik na de ACT-cursus steeds aan denken als ik een keuze moet maken en daarvoor uit mijn comfortzone moet stappen.”

Kim Notten – 8-weekse ACT-groepstraining

Doen! Je steekt er veel van op!

“Met veel plezier en interesse heb ik de afgelopen 8 weken de training ACT gevolgd. Het is een praktische en speelse methode die vanaf de eerste avond in mijn leven toe te passen was. Corina heb ik als een zeer betrokken, inspirerende docente ervaren. Zij weet de avonden levendig te maken, door eigen praktijkvoorbeelden te schetsen en gebruik te maken van een hoeveelheid aan creatieve oefeningen, tot de verbeelding sprekende metaforen en diverse toepasselijke filmpjes.

Daarnaast weet zij veiligheid in de groep te brengen en de deelnemers op een ontspannen en aansprekende manier te coachen.
Mocht je twijfelen of je aan de training begint, dan is mijn advies: doen!  Je steekt er veel van op!”

Wendy uit Amersfoort – 8-weekse ACT-groepstraining

Bijzonder om gecoacht te worden door iemand die je niet ‘live’ hebt ontmoet, maar het werkt écht!

Het leek me bijzonder om gecoacht te worden door iemand die ik niet ‘live’ had ontmoet. Gaandeweg merkte ik dat het echt werkte. Ik kreeg inzicht in mijn werksituatie, in mezelf en voelde verandering. De afstand tussen ons ervoer ik als niet te ver, niet te dichtbij. Precies goed dus. Je reacties stuurden me de juiste kant op en de opdrachten gaven suggesties voor een creatieve aanpak met humor. Ik heb inzicht in mijn situatie gekregen en handvatten voor de problemen die ik tegenkom. Ik kijk nu anders tegen de problematiek aan, voel me sterker.”

Myra van Zanten – eCoachingstraject

Een kadootje aan jezelf

“Ik heb de achtweekse ACT training mogen volgen bij Corina Groffen van Frog Coaching. De filmpjes, de oefeningen en de metaforen hebben mij veel inzicht en bewustwording gegeven. Corina gaf iedereen aandacht en wist de pijlers voor ons persoonlijk te maken. Mijn houding en gedrag (positief) is anderen in mijn omgeving al opgevallen en ik voel mij een stuk gelukkiger met mijzelf. Dus ja, ik raad de ACT training van Corina Groffen zeker aan, ook als je denkt het niet nodig te hebben, het geeft je zoveel inzichten. Een kadootje voor jezelf.”

Loes Boon – 8-weekse ACT-groepstraining

Ik heb geleerd hoe ik mezelf kan helpen

“Ik heb in mijn jonge leven al veel meegemaakt en heb veel hulp gehad van psychologen, coaches en trainingen. Alles hielp wel een beetje, maar ik had nooit het gevoel dat ik nu helemaal geholpen was. Ik ben toen een paar jaar gestopt met alle hulpvragen en heb er geprobeerd zelf uit te komen. Natuurlijk kwam ik mijzelf toen tegen en ben op zoek gegaan naar een coach die mij op alle vlakken kon helpen. Zo kwam ik via Coachfinder bij Corina terecht. Buiten dat zij mij met alles kon helpen, vond ik het vooral fijn aan ACT dat ik nu ook mijzelf leerde helpen! Ik heb veel geleerd van de 8-weekse training, van wat herhalingen van bekende technieken tot het aanleren van nieuwe. Ik voel me rustiger, kan beter beslissingen nemen en trek mij niet meer zoveel aan van mijn omgeving. Ik ben bijna bij mijn kern en het is een fijn gevoel dat ik altijd bij Corina terechtkan!”

C.B. – 8-weekse individuele ACT-training

Fijne coach en goede begeleiding!

”Vanuit mijn deelname aan een project werd de mogelijkheid aangeboden tot het volgen van coaching bij Corina. Wat ben ik blij dat deze kans mij werd aangeboden! De coaching was namelijk heel prettig en doeltreffend. In de verschillende sessies hebben we elke keer een afzonderlijk onderwerp besproken, maar tegelijkertijd sloten de sessies goed op elkaar aan. Corina luistert goed, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd naar buiten loopt met nieuwe inzichten. Wie wil dat nou niet?”

Elsbeth uit Utrecht – F2F coachtraject

Heel verhelderend

“Corina vertelt op een heel prettige manier over ACT, neutraal en heel nuchter. Geen gezweef maar inzicht in wat er gebeurt als je met ACT gaat werken. Ik vond het heel verhelderend. 

Corina weet waar ze het over heeft maar laat jou zelf ontdekken wat ACT voor je kan betekenen. 

Mij gaf de proeverij al een heleboel inzichten.”

Judith Albers – ACT-proeverij

Aanrader voor wie met zichzelf aan de slag wil

Vanavond de terugkomdag van ACT gehad bij Corina. Veel kennis opgedaan over accepteren, loslaten maar ook over de wijze waarop je doelen kunt bereiken en hoe je ervoor zorgt dat je niet wordt belemmerd door allerlei ‘mitsen en maren’. Veel dingen denk je te weten maar Corina verrast je iedere keer met nieuwe inzichten en treffende filmpjes. Kortom: een aanrader voor een ieder die met zichzelf aan de slag wil.“

Angelika – 8-weekse ACT-groepstraining

Het heeft me houvast voor de toekomst gegeven

“Je moedigt eigen verantwoordelijkheid aan en ondersteunt dat goed. Het heeft me houvast voor de toekomst gegeven. Je weet informatie goed te vertalen naar treffende suggesties en goed passende opdrachten voor verdere uitdieping. De fysieke oefening heeft me echt verder geholpen doordat ik alle kanten kon ervaren.”

Erik Lankamp – F2F coachtraject

Plezierige kennismaking met ACT

”De proeverij van oefeningen die horen bij de verschillende pijlers van ACT heb ik ervaren als een heel plezierige kennismaking met de technieken van ACT en de persoonlijke en aangename werkwijze van Corina. Ik vind de proeverij een aanrader voor iedereen die wil weten wat je je bij ACT kunt voorstellen en wat Corina als coach voor je kan betekenen”

Hilde Langen – ACT-proeverij

Zwemmen zonder kurkjes

“Ik volgde bij Corina een waardevolle en inspirerende cursus! Enthousiast heb ik ingeschreven omdat ACT voor mij het puntje op de i kon gaan zetten. Corina is een bevlogen trainer en biedt afwisselende stof aan om je feeling te laten krijgen met de stof en het te leren toepassen. Haar ontwapenende stijl zorgde ervoor dat alle deelnemers zich openden waardoor er waardevolle momenten zijn gedeeld met elkaar. Ik ben geïnspireerd geraakt en nu op eigen kracht gestart met een ACT-oefeningenboek (zwemmen zonder kurkjes 😉). Fijn om te weten dat ik na de cursus nog steeds met vragen bij Corina terecht kan. ACT is zeer toepasbaar in het dagelijkse leven. Een aanrader dus!”

Jacqueline Rigter-van den Hazel – 8-weekse ACT-groepstraining
Patiënt Contact Centrum bij het Flevoziekenhuis

Niet meer zoveel piekeren

”Ik heb deze training online gevolgd. Het is even vreemd dat je elkaar niet fysiek ontmoet, maar dat wende snel. Ik heb veel geleerd en juist de metaforen zorgen er bij mij voor dat ik het snel kan toepassen omdat ik een beelddenker ben en me situaties snel voor de geest kan halen. De training heeft me veel zelfinzicht gegeven met toepasbare oefeningen hoe ik mijn denken kan sturen. Kortom, een verrijking voor mijn denken en niet meer zoveel piekeren.”

Petra Janssen – 8-weekse ACT-groepstraining online