Title Image

Testimonials

ACT Training
Zwemmen zonder kurkjes

“Ik volgde bij Corina een waardevolle en inspirerende cursus! Enthousiast heb ik ingeschreven omdat ACT voor mij het puntje op de i kon gaan zetten. Corina is een bevlogen trainer en biedt afwisselende stof aan om je feeling te laten krijgen met de stof en het te leren toepassen. Haar ontwapenende stijl zorgde ervoor dat alle deelnemers zich openden waardoor er waardevolle momenten zijn gedeeld met elkaar. Ik ben geïnspireerd geraakt en nu op eigen kracht gestart met een ACT-oefeningenboek (zwemmen zonder kurkjes 😉). Fijn om te weten dat ik na de cursus nog steeds met vragen bij Corina terecht kan. ACT is zeer toepasbaar in het dagelijkse leven. Een aanrader dus!”

Jacqueline Rigter-van den Hazel
Patiënt Contact Centrum bij het Flevoziekenhuis

Doen! Je steekt er veel van op!

“Met veel plezier en interesse heb ik de afgelopen 8 weken de training ACT gevolgd. Het is een praktische en speelse methode die vanaf de eerste avond in mijn leven toe te passen was. Corina heb ik als een zeer betrokken, inspirerende docente ervaren. Zij weet de avonden levendig te maken, door eigen praktijkvoorbeelden te schetsen en gebruik te maken van een hoeveelheid aan creatieve oefeningen, tot de verbeelding sprekende metaforen en diverse toepasselijke filmpjes.

Daarnaast weet zij veiligheid in de groep te brengen en de deelnemers op een ontspannen en aansprekende manier te coachen.
Mocht je twijfelen of je aan de training begint, dan is mijn advies: doen!  Je steekt er veel van op!”

Wendy uit Amersfoort

“Be afraid and do it anyway!”

“Daar moet ik na de ACT-cursus steeds aan denken als ik een keuze moet maken en daarvoor uit mijn comfortzone moet stappen.”

Kim Notten

Een kadootje aan jezelf

“Ik heb de achtweekse ACT training mogen volgen bij Corina Groffen van Frog Coaching. De filmpjes, de oefeningen en de metaforen hebben mij veel inzicht en bewustwording gegeven. Corina gaf iedereen aandacht en wist de pijlers voor ons persoonlijk te maken. Mijn houding en gedrag (positief) is anderen in mijn omgeving al opgevallen en ik voel mij een stuk gelukkiger met mijzelf. Dus ja, ik raad de ACT training van Corina Groffen zeker aan, ook als je denkt het niet nodig te hebben, het geeft je zoveel inzichten. Een kadootje voor jezelf.”

Loes Boon

Heel verhelderend

“Corina vertelt op een heel prettige manier over ACT, neutraal en heel nuchter. Geen gezweef maar inzicht in wat er gebeurt als je met ACT gaat werken. Ik vond het heel verhelderend. 

Corina weet waar ze het over heeft maar laat jou zelf ontdekken wat ACT voor je kan betekenen. 

Mij gaf de proeverij al een heleboel inzichten.”

Judith Albers

Aanrader voor wie met zichzelf aan de slag wil

Vanavond de terugkomdag van ACT gehad bij Corina. Veel kennis opgedaan over accepteren, loslaten maar ook over de wijze waarop je doelen kunt bereiken en hoe je ervoor zorgt dat je niet wordt belemmerd door allerlei ‘mitsen en maren’. Veel dingen denk je te weten maar Corina verrast je iedere keer met nieuwe inzichten en treffende filmpjes. Kortom: een aanrader voor een ieder die met zichzelf aan de slag wil.“

Angelika